Textiles & More steunt CliniClowns met de verkoop van de modieuze Evolon-mondkapjes. Van elk verkocht mondkapje gaat er een deel naar CliniClowns. Mede dankzij deze steun kan CliniClowns afleiding en plezier brengen bij kinderen die ziek zijn of een beperking hebben en bij mensen met dementie, juist nu.  

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen.

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken.

Meer weten over CliniClowns? Kijk op https://www.cliniclowns.nl